Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

24 január
2019
HÍR
311 látogató

Sermer Ádám feljelentése alapján nyomozást indított a rendőrség az e-jegybotrány miatt

Sermer Ádám feljelentése alapján a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája nyomozást indított az e-jegyrendszerrel kapcsolatos visszásságok miatt – derült ki a főpolgármester-jelölt részére 2019. január 23-án kiküldött hivatalos értesítőből. Sermer Ádám hűtlen kezelés, csalás és költségvetési csalás gyanújával tett feljelentést december 6-án, a főpolgármester-jelölt szerint ugyanis felmerül a törvénysértés gyanúja, miután a főváros eddig közel 12 milliárd forintot elköltött úgy az e-jegyrendszer kiépítésére úgy, hogy annak semmi kézzelfogható eredménye sincs.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt 2019. január 19-én elrendelte a nyomozást. Sermer Ádám szerint  Tarlós István nem szabadulhat az e-jegyrendszer kudarcának politikai felelősségétől, és a nyomozásnak köszönhetően végre az is kiderülhet, hogy a jogi felelősséget is vállalnia kell-e a több éves csúszás és az elherdált milliárdok miatt.
Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók