Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

10 február
2018
HÍR
211 látogató

Sermer Ádám és Bősz Anett: a Liberálisok szombaton döntenek az MSZP-Párbeszéd ajánlatáról

Sermer Ádám és Bősz Anett közös sajtótájékoztatón jelentette be az MSZP választmánya után, hogy a Liberálisok ügyvivő testülete holnap délelőttig döntést hoz arról az ajánlatról, amit a választmányi ülés után kapott a Magyar Liberális Párt. Sermer Ádám holnap 10 óráig ígért végleges döntést a Változás Szövetségének három pártelnökének, Fodor Gábornak, Karácsony Gergelynek és Molnár Gyulának egyeztetése után. Bősz Anett nagy előrelépésnek nevezte, hogy az MSZP elnökségi ülése helyt adott a Liberálisoknak arra, hogy az MSZP választmányán felszólalhassanak. A párt elnökhelyettese leszögezte: a felszólaláson nem listás helyekről, hanem értékrendről beszéltek. A Liberálisoknak továbbra is meggyőződése, hogy liberális értékrend nélkül nem lehet leváltani az illiberális Orbán-kormányt.

 

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/1713324635354851/

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók