Belépek a Pártba
20 december
2018
HÍR
693 látogató

Sermer Ádám: Budapest is hirdessen bojkottot a rabszolgatörvénnyel szemben!

Sermer Ádám csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján arra kérte Tarlós Istvánt, hogy akadályozza meg a budapesti vállalatoknál és intézményeknél a rabszolgatörvény életbe léptetését. “A fővárosi polgárok az elmúlt napokban egyértelműen és világosan kifejezték, hogy mit gondolnak a Fidesz által kikényszerített rabszolgatörvényről. Nap mint nap ezrek vonultak az utcára, hogy a módosítás visszavonását követeljék a kormánytól” – mondta el Sermer a Városháza előtt tartott tájékoztatóján.

“A budapestiek nem akarnak évi 400 túlórát. Nem kérnek a hatnapos munkahétből, és a 10-12 órás munkanapokból sem. És azt sem akarják, hogy három év után vehessék ki jogosan járó szabadságukat, vagy évek után kapják csak meg a túlóra utáni extra fizetést. Tegye világossá Tarlós István, hogy nem az Orbán-kormányt, hanem a budapestieket képviseli! Botka László szegedi polgármester felhívására csatlakozzon Budapest is a rabszolgatörvény bojkottjához” – szólította fel Sermer Ádám a főpolgármestert.

Sermer Ádám arra kérte a fővárosi kerületi vezetőket, hogy ők se alkalmazzák a rabszolgatörvényt, és álljanak a munkavállalók oldalára. A főpolgármester-jelölt felhívta rá a figyelmet, hogy a XV. kerületben már bejelentették, hogy csatlakoznak a rabszolgatörvény elleni bojkotthoz. Sermer arra kérte a fővárosi kerületek polgármestereit, hogy pártállástól függetlenül kövessék Szeged, Rákospalota, Pestújhely és Újpalota példáját.

“Ez a törvény joggal váltja ki az emberek dühét. Hiszen mindenféle előzetes szakmai egyeztetés nélkül, az érdekszervezeteket megkerülve erőszakolták keresztül a parlamenten. Ha Tarlós valóban a budapestieket akarja képviselni, akkor mondjon nemet a rabszolgatörvényre” – zárta tájékoztatóját Sermer Ádám.

Sermer Ádám videóüzenete és sajtótájékoztatója az alábbi linkekre kattintva elérhető:

Budapestnek minden létező fórumon bojkottálni kell a rabszolgatörvényt!Tarlós István bizonyíthatja, hogy nem csupán egy illiberális helytartó.A budapesti polgárok nem kérdés, hogy elvárják a bojkottot.#budapest #budapestipolgar #sermeradam #polgaribudapest #rabszolgatorveny #bojkott

Közzétette: Sermer Ádám – 2018. december 20., csütörtök

 

ECHO TV-riport követelésekkel, bojkottról és előválasztásról

ECHO TV-nek adtam egy rövid interjút.Az öt pontos követelés ismertetése után kezdeményeztem, hogy a budapesti polgárok akaratának megfelelően a főváros is bojkottálja minden létező felületen a rabszolgatörvényt. Kérdésre elmondtam, örülök, hogy végre a többi szereplő is kezdi érteni, miért mondom régóta, hogy az előválasztás jelenlegi formája kizárólag egy kétfordulós rendszer első fordulójaként értelmezhető.#budapest #budapestipolgar #sermeradam #polgaribudapest #kovetelesek #otpont #rabszolgatorveny #bojkott #hatter

Közzétette: Sermer Ádám – 2018. december 20., csütörtök

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK