Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

20 december
2018
HÍR
285 látogató

Sermer Ádám: Budapest is hirdessen bojkottot a rabszolgatörvénnyel szemben!

Sermer Ádám csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján arra kérte Tarlós Istvánt, hogy akadályozza meg a budapesti vállalatoknál és intézményeknél a rabszolgatörvény életbe léptetését. “A fővárosi polgárok az elmúlt napokban egyértelműen és világosan kifejezték, hogy mit gondolnak a Fidesz által kikényszerített rabszolgatörvényről. Nap mint nap ezrek vonultak az utcára, hogy a módosítás visszavonását követeljék a kormánytól” – mondta el Sermer a Városháza előtt tartott tájékoztatóján.

“A budapestiek nem akarnak évi 400 túlórát. Nem kérnek a hatnapos munkahétből, és a 10-12 órás munkanapokból sem. És azt sem akarják, hogy három év után vehessék ki jogosan járó szabadságukat, vagy évek után kapják csak meg a túlóra utáni extra fizetést. Tegye világossá Tarlós István, hogy nem az Orbán-kormányt, hanem a budapestieket képviseli! Botka László szegedi polgármester felhívására csatlakozzon Budapest is a rabszolgatörvény bojkottjához” – szólította fel Sermer Ádám a főpolgármestert.

Sermer Ádám arra kérte a fővárosi kerületi vezetőket, hogy ők se alkalmazzák a rabszolgatörvényt, és álljanak a munkavállalók oldalára. A főpolgármester-jelölt felhívta rá a figyelmet, hogy a XV. kerületben már bejelentették, hogy csatlakoznak a rabszolgatörvény elleni bojkotthoz. Sermer arra kérte a fővárosi kerületek polgármestereit, hogy pártállástól függetlenül kövessék Szeged, Rákospalota, Pestújhely és Újpalota példáját.

“Ez a törvény joggal váltja ki az emberek dühét. Hiszen mindenféle előzetes szakmai egyeztetés nélkül, az érdekszervezeteket megkerülve erőszakolták keresztül a parlamenten. Ha Tarlós valóban a budapestieket akarja képviselni, akkor mondjon nemet a rabszolgatörvényre” – zárta tájékoztatóját Sermer Ádám.

Sermer Ádám videóüzenete és sajtótájékoztatója az alábbi linkekre kattintva elérhető:

Budapestnek minden létező fórumon bojkottálni kell a rabszolgatörvényt!Tarlós István bizonyíthatja, hogy nem csupán egy illiberális helytartó.A budapesti polgárok nem kérdés, hogy elvárják a bojkottot.#budapest #budapestipolgar #sermeradam #polgaribudapest #rabszolgatorveny #bojkott

Közzétette: Sermer Ádám – 2018. december 20., csütörtök

 

ECHO TV-riport követelésekkel, bojkottról és előválasztásról

ECHO TV-nek adtam egy rövid interjút.Az öt pontos követelés ismertetése után kezdeményeztem, hogy a budapesti polgárok akaratának megfelelően a főváros is bojkottálja minden létező felületen a rabszolgatörvényt. Kérdésre elmondtam, örülök, hogy végre a többi szereplő is kezdi érteni, miért mondom régóta, hogy az előválasztás jelenlegi formája kizárólag egy kétfordulós rendszer első fordulójaként értelmezhető.#budapest #budapestipolgar #sermeradam #polgaribudapest #kovetelesek #otpont #rabszolgatorveny #bojkott #hatter

Közzétette: Sermer Ádám – 2018. december 20., csütörtök

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók