Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 március
2019
HÍR
291 látogató

Sermer Ádám a parkolási maffia felszámolását kéri Budapest ellenzéki polgármestereitől

Sermer Ádám a parkolási maffia felszámolását és az egységes parkolási rendszer kiépítését kezdeményezi Budapesten – jelentette be a főpolgármester-jelölt szerdai sajtótájékoztatóján. Sermer Ádám szerint felháborító és tarthatatlan, hogy Tarlós István felügyeletével maffiaszerű hálózatok lopják el a parkolási bevételeket Budapesten. A főpolgármester az elmúlt kilenc évben egyetlen lehetőséget sem ragadott meg, hogy felszámolja ezt a rendszert – figyelmeztetett Sermer, hozzátéve: így fordulhat elő, hogy vannak olyan kerületek Budapesten, amelyekben veszteségesen működik a parkolási rendszer, azaz plusz bevételt nem, csak ráfizetést jelent a fizetős parkolás az önkormányzatoknak.

A főpolgármester-jelölt kijelentette: Tarlós István maga vallotta be, hogy az egységes parkolási rendszert, ami felszámolhatná az alvilági lopást Budapesten, Orbán Viktor nem akarja megvalósítani. Ez is annak a bizonyítéka, hogy a fővárost egy fideszes állampárti helytartó irányítja, aki a budapesti lakosok helyett kizárólag a Fidesz-kormány érdekivel foglalkozik – tette hozzá.

Sermer Ádám kijelentette: főpolgármesterré választása esetén azonnal felszámolná a parkolási maffiát, és egységes parkolási rendszert hozna létre Budapesten. A főpolgármester-jelölt ezután arra kérte a budapesti kerületek ellenzéki polgármestereit, köztük Karácsony Gergelyt, Zugló polgármesterét – aki főpolgármester-jelöltként a teljes főváros irányításában is gondolkodik -, hogy lépjenek fel a jelenlegi gyakorlattal szemben, és a rendszerszintű lopás felszámolása érdekében kezdeményezzék a képviselő-testületek felé a maffiaszerűen működő parkolási cégekkel kötött szerződések felmondását. A parkolási pénzeket Budapest közlekedésfejlesztésére kell fordítani! – Ez Budapest érdeke, ez a budapesti polgárok érdeke – zárta le sajtótájékoztatóját a főpolgármester-jelölt.

 

A sajtótájékoztatót élőben közvetítettük a Liberálisok Facebook-oldalán:

Számoljuk fel a budapesti parkolási maffiát! – Sermer Ádám az ellenzéki polgármesterekhez fordul! -➡️ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ‼️➡️

Közzétette: Liberálisok – 2019. március 6., szerda

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók