Belépek a Pártba
10 július
2019
HÍR
208 látogató

Sermer Ádám a BRFK-hoz fordul a roma holokauszt emlékmű megrongálása miatt

Sermer Ádám a Budapesti Rendőr-főkapitányhoz fordul a fővárosi Nehru Parton található roma holokauszt emlékmű megrongálása miatt. A Liberálisok főpolgármester-jelöltje arra kéri Terdik Tamás rendőr-főkapitányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a rongálókat minél előbb megtalálják. Budapest a szabadság és a tolerancia fővárosa, ahol nincs helye a szélsőséges, homofób, rasszista és gyűlöletkeltő bűncselekményeknek. Az ilyen tettek ellen minél előbb és minél határozottabban fel kell lépni.

A Magyar Liberális Párt képviselői, Sermer Ádám és Bősz Anett országgyűlési képviselő éppen azért írta alá a gyűlöletbeszéd ellen fellépő 1 Magyarország Nyilatkozatot, mert egy olyan Magyarországban hiszünk, ahol mindenki egyenlő jogokkal rendelkezik, és ahol a többségi társadalom kiáll a kisebbségeket ért hátrányos megkülönböztetések ellen. Mert a jogállamot és a demokratikus intézményrendszert csak közösen állíthatjuk helyre Magyarországon. 

Arra kérjük Terdik Tamást, hogy a környéken működő térfigyelő kamerák felvételeit mielőbb elemezzék ki, és kiemelt ügyként kezeljék az emlékmű megrongálását. A holokauszt áldozatainak emlékét, a kisebbségek jogait közös erővel kell megvédenünk. Ne hagyjuk, hogy szélsőségesek félelmet kelthessenek Budapesten!

HozzászólásEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK