Belépek a Pártba
01 július
2019
HÍR
508 látogató

Semmelweis-nap: Kásler tegyen egy szívességet, és mondjon le!

A magyar egészségügy napja alkalmából, a betegek és az egészségügyben dolgozók érdekében arra kérjük Kásler Miklóst, mielőbb nyújtsa be a lemondását!

A Liberálisok szerint azonnali és radikális változtatásokra van szükség a magyar egészségügyben és annak irányításában. Már korábban is tarthatatlan állapotok uralkodtak, Kásler minisztersége óta azonban tovább súlyosbodott a helyzet. Az egészségügyben dolgozók áldozatos munkájának köszönhető, hogy még nem omlott teljesen össze a rendszer. Az orvoshiány miatt azonban osztályokat zárnak be, műtétek maradnak el, betegek halnak meg. Tegnap történt például, hogy a helyhiány miatt egy frissen műtött, szívbeteg, fogyatékkal élő férfit egyik kórház sem tudta ellátni, így öt órán át utaztatták egy klíma és szabad hely nélküli betegszállítóban.

A szervezési káosz miatt folyamatosan csúsznak a szükségszerű egészségügyi beruházások, a kórházak felújítása és az új intézmények elindítása. A várólisták egy-egy betegség esetében akár több évre is nyúlhatnak. Semmelweis Ignác napján szomorúan kell megállapítanunk, hogy a magyar egészségügyi intézményekben az alapvető higiéniai feltételek sem biztosítottak: sokszor még szappan és WC-papír sincs a kórházakban és a rendelőkben. Mára nyilvánvalóvá vált, hogy Kásler képtelen megküzdeni a feltornyosuló problémákkal az egészségügyben. Azonnali és radikális változtatásra van szükség. Ezért arra kérjük, tegyen egy szívességet a betegek és az egészségügyben dolgozókért, és mondjon le!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK