Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

07 november
2018
HÍR
118 látogató

Semjén Zsolt betiltaná az ellenzéki tüntetéseket

A településkép-védelmi törvény Semjén Zsolt által jegyzett módosítása szembemegy az alapvető emberi jogokkal, és egyértelmű célja, hogy ellehetetlenítse az ellenzék által szervezett tüntetéseket. A kormány második embere egy olyan javaslatot nyújtott be, amely lehetőséget teremt a gyülekezési jog korlátozására, és a kormánykritikus hangok elhallgattatására. A Liberálisok szerint minden magyar állampolgárt megillet a jog, hogy a nemzeti ünnepnapokon magyar történelmi emlékhelyeken, méltón emlékezzen meg történelmi hőseinkről, a szabadság harcosairól. A kormány nem veheti el ezt a jogot  senkitől csak azért, mert politikailag más nézeteket vall, mint az Orbán-kormány.

A Liberálisok felszólítják a miniszterelnök-helyettest, hogy vonja vissza a tervezett módosítást! A javaslat nem a településképet, hanem kizárólag a Fidesz-KDNP érdekeit védené. Amennyiben a kétharmados többség elfogadja a törvényt, a Liberálisok az Európai Bírósághoz fognak fordulni jogorvoslatért.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók