Belépek a Pártba
07 november
2018
HÍR
164 látogató

Semjén Zsolt betiltaná az ellenzéki tüntetéseket

A településkép-védelmi törvény Semjén Zsolt által jegyzett módosítása szembemegy az alapvető emberi jogokkal, és egyértelmű célja, hogy ellehetetlenítse az ellenzék által szervezett tüntetéseket. A kormány második embere egy olyan javaslatot nyújtott be, amely lehetőséget teremt a gyülekezési jog korlátozására, és a kormánykritikus hangok elhallgattatására. A Liberálisok szerint minden magyar állampolgárt megillet a jog, hogy a nemzeti ünnepnapokon magyar történelmi emlékhelyeken, méltón emlékezzen meg történelmi hőseinkről, a szabadság harcosairól. A kormány nem veheti el ezt a jogot  senkitől csak azért, mert politikailag más nézeteket vall, mint az Orbán-kormány.

A Liberálisok felszólítják a miniszterelnök-helyettest, hogy vonja vissza a tervezett módosítást! A javaslat nem a településképet, hanem kizárólag a Fidesz-KDNP érdekeit védené. Amennyiben a kétharmados többség elfogadja a törvényt, a Liberálisok az Európai Bírósághoz fognak fordulni jogorvoslatért.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK