Belépek a Pártba
07 november
2018
HÍR
194 látogató

Semjén Zsolt betiltaná az ellenzéki tüntetéseket

A településkép-védelmi törvény Semjén Zsolt által jegyzett módosítása szembemegy az alapvető emberi jogokkal, és egyértelmű célja, hogy ellehetetlenítse az ellenzék által szervezett tüntetéseket. A kormány második embere egy olyan javaslatot nyújtott be, amely lehetőséget teremt a gyülekezési jog korlátozására, és a kormánykritikus hangok elhallgattatására. A Liberálisok szerint minden magyar állampolgárt megillet a jog, hogy a nemzeti ünnepnapokon magyar történelmi emlékhelyeken, méltón emlékezzen meg történelmi hőseinkről, a szabadság harcosairól. A kormány nem veheti el ezt a jogot  senkitől csak azért, mert politikailag más nézeteket vall, mint az Orbán-kormány.

A Liberálisok felszólítják a miniszterelnök-helyettest, hogy vonja vissza a tervezett módosítást! A javaslat nem a településképet, hanem kizárólag a Fidesz-KDNP érdekeit védené. Amennyiben a kétharmados többség elfogadja a törvényt, a Liberálisok az Európai Bírósághoz fognak fordulni jogorvoslatért.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK