Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

14 február
2018
HÍR
283 látogató

Rezsi Szilárd a drágább gázért lobbizik

A Liberálisok szerint mára nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar emberek rosszul jártak a közműcégek államosításával. Az állami szolgáltatás drágább és rosszabb minőségű, mint amit a szabad piacon kaphatnánk.

A Magyar Liberális Párt arra kéri Németh Szilárdot, ne próbálja megakadályozni, hogy a magyar fogyasztók olcsóbban juthassanak a földgázhoz, mint amennyiért az állam adja. Az MVM-től kiperelt és frissen nyilvánosságra hozott adatokból is egyértelműen látszik, hogy a Fidesz rezsicsökkentő politikája nem más, mint egy újabb átverés. Az egész ország jobban járt volna, ha a hatósági árak helyett a piaci verseny szabályozza a szolgáltatás díját. A Fidesz alelnöke a magyar emberek érdeke ellen harcol, amikor az árcsökkentést támadja. Ezért arra kérjük Németh Szilárdot, inkább hallgasson, és ne a drágább gázért lobbizzon! Ne fenyegesse azokat a vállalatokat, akik kedvezőbb szolgáltatást kínálnak a fogyasztóknak az államnál!

A Változás Szövetsége mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a magyar emberek a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kaphassák! Ehhez arra van szükség, hogy április 8-án közös erővel váltsuk le az Orbán-kormányt.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók