Belépek a Pártba
02 június
2015
HÍR
613 látogató

Reagálás Kovács Zoltán kormányszóvivő nyilatkozatára a bevándorló ellenes plakát-kampányról

Azt gondoltuk, hogy nincs lejjebb a gyűlöletkeltésben, a védtelenek elleni támadásokban, de sajnos tévedtünk. A kormány mindig ki tud találni aljasabb dolgot a korábbiaknál, ha arról van szó, hogy elterelje a figyelmet a korrupcióról, a brókerbotrányról, a barátoknak juttatott milliárdokról. A kormány minden elterelő hadműveletének újabb és újabb áldozatai vannak: a szegények, az elesettek, a bevándorlók, a melegek. Ma ők, holnap a többiek, ha az a kormány aktuális érdekeit úgy szolgálja.

Már az is szégyen az országra nézve, hogy a gyűlöletkeltő plakát-kampány ötlete az ország vezetői közül bárkinek az agyában megszületett. A plakátok megvalósítása pedig túl megy minden határon, amit ez a kormány elkövethet nemcsak a bevándorlók, hanem saját állampolgárai ellen is. Nem vállalunk közösségét ezzel a szellemiséggel, nem hagyjuk, hogy a határainkon belépők elsőként a gyűlölettel és a megkülönböztetéssel találkozzanak. A kampány, mely a kormány torz agyszüleménye, nem minősíthet bennünket, európai magyar állampolgárokat, nem minősítheti az országunkat és annak lakót, ezért a leghatározottabban követeljük, hogy a kormány semmisítse meg a terveket, ilyen gyűlöletkeltő plakátok nem kerülhetnek ki közterületekre.

Emlékeztetnénk a kormányt arra, hogy a gyűlöletkampány, az ellenségkreálás a világtörténelemben már számos nagy tragédiát szült, ennek szikrája sem jelenhet meg hazánkban.

 

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK