Belépek a Pártba
28 augusztus
2019
HÍR
200 látogató

Rajtvonalhoz álltak a Liberálisok jelöltjei Pest megyében is

A Magyar Liberális Párt jelöltjei Pest megyében is megkezdték a kampányt az októberi önkormányzati választásokra: megye szerte számos liberális polgármester- és képviselő-jelölt lesz. 

Hernádon a demokratikus ellenzék közös polgármester-jelöltje Chladek Tibor, a Liberálisok Pest megyei elnöke lett. A Liberálisok-MSZP színekben induló hernádi összefogás hat képviselő-jelöltje közül négy főt jelölhetett a liberális párt a szocialistákkal kötött választási megállapodás értelmében.

Pusztavacson önállóan méretik meg magukat a Liberálisok: polgármester-jelöltként Hoksza Imre helyi csoportelnök indul a választáson hat liberális egyéni önkormányzati-képviselő jelölt mellett.

Dabason MSZP-Liberálisok-PELE Egyesület színekben állnak rajthoz az ellenzéki összefogás jelöltjei, köztük a liberális párt által delegált jelöltek.

Domonyban a függetlenként induló Békési Gábort támogatják a Liberálisok, akik egyéni listás képviselő-jelöltként Rácz Rajmond Zsoltot indítják a településen.

Dunaharasztin, Gödön és Ráckevén a Magyar Liberális Párt jelölő szervezetként támogatja a helyi civil szervezetek és az adott települési MSZP alapszervezet által delegált jelölteket a szocialisták és a Liberálisok közötti megyei szintű megállapodásban foglaltak alapján.

A Magyar Liberális Párt – a többi ellenzéki párttal azonos módon – önálló listát állít a Pest megyei közgyűlési választásokra, amelynek listavezetője Chladek Tibor megyei elnök, a párt agrárpolitikusa lesz.

Mindazok, akik szeretnének cselekvő részesei lenni a Liberálisok kampányának Pest megye településein, kapcsolatba tudnak lépni a megyei vezetéssel a 0620 262 5832 mobilszámon vagy a pestmegye@liberalisok.hu e-mail címen.

Magyar Liberális Párt – Liberálisok

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK