Belépek a Pártba
28 augusztus
2019
HÍR
109 látogató

Rajtvonalhoz álltak a Liberálisok jelöltjei Pest megyében is

A Magyar Liberális Párt jelöltjei Pest megyében is megkezdték a kampányt az októberi önkormányzati választásokra: megye szerte számos liberális polgármester- és képviselő-jelölt lesz. 

Hernádon a demokratikus ellenzék közös polgármester-jelöltje Chladek Tibor, a Liberálisok Pest megyei elnöke lett. A Liberálisok-MSZP színekben induló hernádi összefogás hat képviselő-jelöltje közül négy főt jelölhetett a liberális párt a szocialistákkal kötött választási megállapodás értelmében.

Pusztavacson önállóan méretik meg magukat a Liberálisok: polgármester-jelöltként Hoksza Imre helyi csoportelnök indul a választáson hat liberális egyéni önkormányzati-képviselő jelölt mellett.

Dabason MSZP-Liberálisok-PELE Egyesület színekben állnak rajthoz az ellenzéki összefogás jelöltjei, köztük a liberális párt által delegált jelöltek.

Domonyban a függetlenként induló Békési Gábort támogatják a Liberálisok, akik egyéni listás képviselő-jelöltként Rácz Rajmond Zsoltot indítják a településen.

Dunaharasztin, Gödön és Ráckevén a Magyar Liberális Párt jelölő szervezetként támogatja a helyi civil szervezetek és az adott települési MSZP alapszervezet által delegált jelölteket a szocialisták és a Liberálisok közötti megyei szintű megállapodásban foglaltak alapján.

A Magyar Liberális Párt – a többi ellenzéki párttal azonos módon – önálló listát állít a Pest megyei közgyűlési választásokra, amelynek listavezetője Chladek Tibor megyei elnök, a párt agrárpolitikusa lesz.

Mindazok, akik szeretnének cselekvő részesei lenni a Liberálisok kampányának Pest megye településein, kapcsolatba tudnak lépni a megyei vezetéssel a 0620 262 5832 mobilszámon vagy a pestmegye@liberalisok.hu e-mail címen.

Magyar Liberális Párt – Liberálisok

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.

Videók

LiBERÁLiSOK