Belépek a Pártba
04 november
2019
HÍR
128 látogató

Polt Péter az illiberális állam tettestársa

Polt Péter az elmúlt kilenc évben bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan a rábízott feladat ellátására. Kivéve, ha éppen azzal a szándékkal nevezték ki legfőbb ügyésznek, hogy szemet hunyjon az illiberális állam törvénysértései felett. Bősz Anett, a Liberálisok országgyűlési képviselője éppen ezért nem támogatja Polt Péter újraválasztását.

A legfőbb ügyész kötelessége az lenne, hogy védelmezze a közérdeket és felügyelje az állam törvényes működését. Polt Péter viszont évek óta tétlenül nézi, ahogy a Fidesz politikusai gátlástalan módon visszaélnek hatalmukkal. Semmit sem tett annak érdekében, hogy megfékezze az egyre terebélyesedő korrupciót. És még azokban az esetekben is tétlen maradt, amikor az Európai Csalás Elleni Hivatal egyértelműen felhívta a figyelmet a törvénysértésekre.

A Liberálisok szerint Polt Péter nem a köz-, hanem a pártérdeket szolgálja, újraválasztásával pedig újabb hosszú évekig hiába várhatunk a fideszes politikusok gyanús ügyeinek kivizsgálására.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK