Belépek a Pártba
13 december
2017
HÍR
501 látogató

Pócs Jánost távolítsák el a Parlamentből! – A Liberálisok csatlakozásra szólítják fel a politikusokat

A napokban példátlan gonoszságról tett tanúbizonyságot Pócs János fideszes országgyűlési képviselő. Először megosztott egy képet a közösségi oldalán egy Soros feliratú, levágott, megperzselt disznóról, majd gyáva módon letagadta, hogy a nyilvánvaló üzenet a kormány gyűlöletkampányának középpontjában álló Soros Györgyről szól. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese már egyenesen azt mondta, hogy a baloldal lejáratókampányt indított Pócs János ellen.

Noha a magyar politika hangneme a 2010 óta eltelt időszakban a vészkorszak óta nem ismert színvonalra zuhant, amit Pócs János tett, amellett felelős politikusként nem lehet szó nélkül elmenni.

Pócs János nyilvánvalóan alkalmatlan és méltatlan arra, hogy a magyar embereket képviselje az Országgyűlésben. Részéről az egyetlen elfogadható tett – túl azon, hogy bocsánatot kér Soros Györgytől -, hogy azonnali hatállyal lemond országgyűlési mandátumáról és távozik a közéletből.

Szégyen, hogy a Fidesz mindeddig nem szólította lemondásra Pócs Jánost, továbbá az is, hogy a miniszterelnöknek mindössze egy cinikus, a gyűlöletet támogató megjegyzésre futotta. A Liberálisok már nem is várják, hogy a kormánypárt érdemben reagáljon a történtekre, hiszen világossá vált: a Fidesz teljes mértékben azonosulni tud a képviselő botrányos megnyilvánulásával.

A Magyar Liberális Párt szerint azonban Pócs János viselkedése elfogadhatatlan, ezért felszólítjuk a parlamenti pártokat, a képviselőket és az összes politikust, hogy csatlakozzanak az ellene indított állampolgári akcióhoz. Írják alá ők is azt a petíciót, amihez már számos ismert művész, közéleti személyiség adta a nevét. A politikusoknak együttes erővel kell eltávolítania a Parlamentből a fideszes képviselőt. Tegyük egyértelművé, hogy a magyar Országgyűlésben nincs helye efféle aljas embereknek és szélsőséges magatartásnak!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK