Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

25 június
2018
HÍR
133 látogató

Öt+1 indok, hogy miért nem kellett volna a török elnöknek gratulálni, főleg elsőként

Erdogan elnöksége alatt politikai okokból:

1.      160 ezer közalkalmazottat bocsátottak el, 40 ezer embert pedig bebörtönöztek.

2.     1200 egyesületet és 19 szakszervezetet számoltak fel, 15 egyetemet és 35 orvosi intézményt zártak be.

3.     131 ellenzéki médiumot tettek tönkre, 150 újságírót helyeztek terrorizmus vádja alá.

4.     Állami hirdetésekkel tömik ki a kormányzati propagandát hirdető médiát, az ellenzéki médiát a médiahatóság              folyamatosan súlyos büntetéssekkel sújtja és cenzúrázza.

5.      Az ellenzék képviselőit koholt vádak alapján ítélik el, a puccskísérlet résztvevőit embertelen kínzásnak vetik alá.

5+1.  A szólásszabadság, a sajtószabadság és a gyülekezési szabadság súlyos korlátozásával nem biztosították az                      egyenlő feltételeket a választáson indulók számára.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók