Belépek a Pártba
17 szeptember
2018
HÍR
337 látogató

Orbán Viktor saját hatalmáért önmagának is ellentmond

Miközben Orbán Viktor a magyar kormány sikereiről beszél, a Fidesz illiberális politikája veszélybe sodorta Magyarország uniós tagságát. Ha a miniszterelnök továbbra sem hajlandó jobb belátásra térni, hazánk biztosan nem lesz Európa öt legélhetőbb országa között, mert addigra a Fidesz-kormány politikája miatt kizárnak minket az európai közösségből. A Liberálisok egyetlen kérdésben értenek egyet Orbán Viktorral: a fő kihívás a migráció megállítása lesz Magyarországon. De nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás megállítása. Mert Magyarországra továbbra sem akar senki bevándorolni, de az európai értékeket semmisnek tekintő illiberalizmus elől mind többen menekülnek el itthonról.

Európában mára egyetértés alakult ki abban, hogy a menekültválságot meg kell állítani, és az EU közös határát meg kell védeni. Korábban Orbán Viktor is támogatta a közös határvédelem ötletét, most azonban csupán a magyar emberek félelmére akar rájátszani, amikor azt állítja: az Európai Unió összeesküdött hazánk ellen, és a Frontex megerősítésével az a célja, hogy a bevándorlók szabadon jöhessenek Magyarországra. Orbán Viktor a saját hatalmának fenntartása érdekében már attól sem riad vissza, hogy önmagának ellentmondjon. A Liberálisok arra kérik a Fideszt, hogy ne akadályozza a közös határvédelemről szóló törekvést! Arra kérjük Orbán Viktort, hogy tartsa tiszteletben az európai értékeket, és ne kormányozza hazánkat az unió szégyenpadjára!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK