Belépek a Pártba
15 március
2019
HÍR
347 látogató

Orbán Viktor a szabad Magyarország és az erős Európa ellensége

Miközben Orbán Viktor a szabadság fontosságáról beszélt a március 15-i ünnepségen, politikája az alapvető jogok folyamatos korlátozására épül. Miközben erős Európáról beszélt, minden eszközt megragad, hogy szétverje az uniót.

A Fidesz elnöke tovább folytatja a Nyugat-ellenes harcot, és tovább sértegeti európai szövetségeseinket. Az előttünk álló 2019-es választások tétje az, hogy olyan vezetőket válasszunk magunknak, akik Európára partnerként és nem ellenségként tekintenek. Olyan vezetőket, akik nem korlátozzák a magyar szabadságot, hanem megvédik azt.

Bár Orbán Viktor Magyarország regionális felemelkedését vizionálta március 15-i beszédében, az igazság az, hogy hazánk három régiója a hétből Európa legszegényebb térségei között szerepel. Orbán szerint szabadságban gyarapodik a magyar, ehhez képest a rendszerváltás óta soha nem fogyott ilyen gyorsan a nemzet.

Orbán Viktor keresztény értékekről papol, közben tovább folytatja gyűlöletpolitikáját a menekültekkel szemben. Arról beszél, hogy meg kellene védeni Európát, ehelyett folyamatosan blokkolja a válságövezetek közös, európai megsegítését.

A Liberálisok szerint Orbán egy hataloméhes és szélsőséges populista, aki kirekesztésből, gyűlöletből és félelemből kovácsolta politikáját. Itt az idő, hogy közös erővel megállítsuk, és végre valódi békét teremtsünk Magyarországon, és visszaadjuk a magyar nemzet szabadságát.

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK