Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

15 március
2019
HÍR
271 látogató

Orbán Viktor a szabad Magyarország és az erős Európa ellensége

Miközben Orbán Viktor a szabadság fontosságáról beszélt a március 15-i ünnepségen, politikája az alapvető jogok folyamatos korlátozására épül. Miközben erős Európáról beszélt, minden eszközt megragad, hogy szétverje az uniót.

A Fidesz elnöke tovább folytatja a Nyugat-ellenes harcot, és tovább sértegeti európai szövetségeseinket. Az előttünk álló 2019-es választások tétje az, hogy olyan vezetőket válasszunk magunknak, akik Európára partnerként és nem ellenségként tekintenek. Olyan vezetőket, akik nem korlátozzák a magyar szabadságot, hanem megvédik azt.

Bár Orbán Viktor Magyarország regionális felemelkedését vizionálta március 15-i beszédében, az igazság az, hogy hazánk három régiója a hétből Európa legszegényebb térségei között szerepel. Orbán szerint szabadságban gyarapodik a magyar, ehhez képest a rendszerváltás óta soha nem fogyott ilyen gyorsan a nemzet.

Orbán Viktor keresztény értékekről papol, közben tovább folytatja gyűlöletpolitikáját a menekültekkel szemben. Arról beszél, hogy meg kellene védeni Európát, ehelyett folyamatosan blokkolja a válságövezetek közös, európai megsegítését.

A Liberálisok szerint Orbán egy hataloméhes és szélsőséges populista, aki kirekesztésből, gyűlöletből és félelemből kovácsolta politikáját. Itt az idő, hogy közös erővel megállítsuk, és végre valódi békét teremtsünk Magyarországon, és visszaadjuk a magyar nemzet szabadságát.

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók