Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

28 szeptember
2018
HÍR
347 látogató

Orbán Viktor a londoni Chelsea-MOL Vidi mérkőzésre is Garancsi István luxusgépével utazik? – Havasi Bertalanhoz fordulunk

A Magyar Liberális Párt dr. Havasi Bertalanhoz, Orbán Viktor sajtófőnökéhez fordul az október 4-én Londonban megrendezendő Chelsea-MOL Vidi mérkőzéssel kapcsolatban. Szeretnénk megtudni, hogy a miniszterelnök is részt vesz-e a mérkőzésen, és ha igen, mivel fog Londonba utazni. Feltételezésünk szerint Orbán Viktor miniszterelnöki feladatainak ellátása ellenére sem hagyná ki, hogy a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának, azt azonban csak remélni tudjuk, hogy a kormányfő ezúttal nem fogadja el Garancsi István „baráti szívességét”, és a vállalkozó 17 milliárdos luxusrepülője helyett más megoldást választ az utazáshoz.

A Liberálisok teljes és magyar szívvel szurkolnak azért, hogy a MOL Vidi futballcsapat a lehető legjobban szerepeljen a nemzetközi versenyen, ezzel együtt abban a sikerélményben is bízunk, hogy ezúttal választ kapunk a feltett kérdésünkre.

„Hajra Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Vidi-MOL!”

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók