Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

20 november
2018
HÍR
221 látogató

Orbán Viktor a homofób brazil elnököt élteti

Jair Bolsonaro elnökké választásával egy diktatúrát és az erőszakot pártoló politikus vette át Brazília irányítását. A Liberálisok szerint egy demokratikus ország vezetője nem üdvözölheti ezt a győzelmet. A magyar állampolgárok nevében tiltakozunk amiatt, hogy hazánk miniszterelnöke részt kíván venni a demokratikus értékeket semmibe vevő politikus beiktatásán.

Az alapvető emberi jogokat tiszteletben tartó politikus nem vállalhat értékközösségét valakivel, aki képtelen lenne elfogadni, ha saját gyermeke meleg lenne. Bolsonaro korábban úgy nyilatkozott, jobban örülne annak, ha a fia halott lenne, minthogy meleg. Ez a nyilatkozat vajon hogyan illeszkedik az Orbán-kormány által meghirdetett “Családok Éve” programba? Vajon hasonlóan vélekedik Orbán Viktor is a melegekről és saját gyermekeiről? Ugyanígy elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az új brazil elnök támogatja az emberkínzásokat, egyik képviselőtársát pedig saját maga fenyegette meg azzal, hogy megerőszakolja.

Bolsonaro elismerésével a magyar kormányfő egy újabb diktátor pártjára állt, és ez az európai értékeket képviselő Liberálisok, és a magyar társadalom számára egyaránt elfogadhatatlan. Arra kérjük a magyar kormányfőt, hogy ne hozzon szégyent Magyarországra, vonja vissza a beiktatáson való részvételére tett ígéretét, és a jövőben tartózkodjon az alapvető jogokat semmibe vevő politikusok nyilvános dicsőítésétől!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók