Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

03 április
2015
HÍR
8109 látogató

Nyugodt szív – Béreljünk lakásokat rászorulóknak

Kukorelly Endre nagyszerű kezdeményezése, a hajléktalanok lakhatásához segítséget nyújtó Nyugodt Szív – Béreljünk lakásokat rászorulóknak újabb példamutató lépésre készül. Kiváló kortárs művészek, fiatalok és nagymesterek egyaránt, ajánlották fel műveiket egy olyan jótékonysági aukcióra, melynek bevételét az alapítvány további lakások bérlésére fordítja.

A kiállítást Kukorelly Endre nyitja meg április 3-án, pénteken, 19 órakor a Három Hét Galériában (Bartók Béla út 37).
A kezdeményezést és a kiállítás megvalósulását Bodnár Zoltán, a liberálisok gazdaságpolitikusa is segíti.

béreljünk lakásokat

Hozzászólás


Leave a Reply26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
03 április 2015
HÍR
Nyugodt szív – Béreljünk lakásokat rászorulóknak
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók