Belépek a Pártba
11 május
2020
HÍR
944 látogató

Németh Szilárd a Honvédség oldalán uszít az ellenzék ellen

Németh Szilárd teljes szereptévesztésben van: a honvédség honlapját is pártpolitikai háborúzásra használja a Fidesz alelnöke, ahelyett, hogy megnyugtató válaszokat adna az ellenzék jogos szakmai felvetéseire. Mi szükség volt tiszteket kinevezni a kórházak, valamint több tucat magánkézben lévő szállítmányozási, élelmiszeripari, gyógyszer- és gyógyászati, vegyipari és infokommunikációs cég élére? A szakmailag kudarcot vallott tisztifőorvos mellett miért csak katonák és honvédek tájékoztatják az embereket az operatív törzs munkájáról? Miért vezette félre az embereket az Orbán-kormány a koronavírus tesztelések és maszkviselés jelentőségével kapcsolatban?

A Fidesz tudatosan szállja meg a magyar honvédséget, és most már a katonaság kommunikációs felületeit is. Németh Szilárd a honvedelm.hu oldalán nyíltan uszít az ellenzékkel szemben, amiért nem akartak korlátlan és időtlen felhatalmazást adni Orbán Viktornak. Németh Szilárd azért támadja az ellenzéket, mert a kormány a megfelelő védekezés helyett félrevezette a lakosságot a járvány idején. A veszélyhelyzet idején nem az ellenzék, hanem a koronavírus ellen kellene küzdeni.

Németh Szilárd a kormánypárti lapban vele készült interjúban azt is elárulta, hogy a Fidesz célja az, hogy a honvédség „az ország legnagyobb munkáltatójává és megrendelőjévé” váljon. A kérdés csak az, hogy ez kinek az érdeke? A Liberálisok jobban örülnének, ha a haderő fejlesztése helyett a kormány inkább az oktatásra, az egészségügy fejlesztésére, a modern kutatásokra és a szolgáltatásokra, a kultúrára fordítaná a milliárdokat.

A Fidesz egyre inkább a honvédséget is maga alá akarja gyűrni. A katonaság pártosítása kommunista reflex. A mai napig nem kaptunk választ rá, hogy mit keresett Orbán Viktor pártelnöki évértékelőjén a honvédség vezérkara! A Németh Szilárddal készült interjúnak a Fidesz pártújságjában és nem a magyar honvédség oldalán van a helye!

Kép forrása: 24.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK