Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

04 augusztus
2017
HÍR
303 látogató

Ne hagyjuk, hogy a fakocka nevessen a végén!

A nagyjából egy hónapos kényszerpihenő után visszatérő orosz metrók ugyanolyan meghibásodási rátával üzemelnek vagy éppen nem üzemelnek az M3-as vonalon. Naponta érkeznek a hírek leszállított utasokról, a forgalomból kiálló szerelvényekről. Ennek oka – mint Budapest utazóközönsége megtudhatta – a Tarlós István főpolgármester elméjét reménytelenül eluraló „Nagy Fakocka Összeesküvés-elméletben” keresendő.
Ezért a Liberálisok azt kérik, állítsuk meg a fakockákat! Minden fellelhető fakockát szolgáltassunk be a Főpolgármesteri Hivatal számára! A város bölcsődéinek, óvodáinak játék fakockáit, az asztalosműhelyek aprócska deszka- és lécmaradványait, az otthonainkban megbúvó ártalmatlannak tűnő metrógyűlölő fakockákat mind gyűjtsük össze és juttassuk el Tarlós Istvánhoz, hogy végre szabadon járhassanak az egyébként fantasztikus minőségben felújított metrószerelvények! Ne hagyjuk, hogy a fakocka nevessen a végén!
A méregdrága, használhatatlan metrókocsik kálváriája Tarlós István hét éves vesszőfutásának szomorú szimbóluma. A metrófelújítást az első pillanattól áthatja a törvénytelenség, a politikai hazárdőrködés és a korrupció súlyos gyanúja. A kormányváltást követően fel kell tárni ennek a botránysorozatnak a felelőseit is!

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók