Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

26 augusztus
2017
HÍR
294 látogató

Ne a szélmalmokkal harcoljon, hanem az utasok védelmével foglalkozzon a BKV!

A Liberálisok felszólítják a BKV vezetését, hogy fejezze be a főpolgármester összeesküvés-elméleteinek igazolását szolgáló szélmalomharcot és az utasok valódi védelmével foglalkozzon!
A tragikusan Budapestre erőszakolt orosz roncsok évtizedekig fogják terhelni a főváros tömegközlekedését, ezért is megbocsáthatatlan bűne Tarlós Istvánnak, hogy ellenezte a hármas metróvonalon az új szerelvények vásárlását és ragaszkodott az orosz partner méregdrága működésképtelen metrókocsijaihoz.
Tarlós a hármas metró vonalán közlekedő orosz szerelvények márciusi üzembeállítása óta már hivatkozott a metró gyermekbetegségeire aztán magára az ördögre is, sőt meg is találta már a sorozatos hibák okát egy állítólag rosszul összedugott kábelben éppúgy mint egy apró fakockában, vagy mint legutóbb: “egy közelebbről meg nem nevezett tárgyban”
Ennek a szomorú és kínos magyarázkodásnak a feltétel nélküli kiszolgálást teszi a BKV vezetése, amikor utasai után nyomoztat és sorozatban teszi a feljelentéseit, azt állítva, hogy az egyébként hibátlan orosz szerelvények az utasok miatt nem működnek, a hibákat az utasok idézik elő.
Ezt a nem éppen utasbarát szemléletet erősíti az a tény is, hogy miközben a használhatatlan orosz metrók ügyében nem győzi utasait feljelenteni a BKV vezérigazgatója, az elmúlt napok savas ülései ügyének felderítésébe esze ágában sincs bevonni a hatóságokat. Mint ismeretes, legalább két utas is olyan ülésre ült az elmúlt héten a BKV járatain, amit előtte valamilyen savas folyadékkal öntöttek le, ezáltal súlyos sérüléseket okozva az utasoknak. Bolla Tibor BKV vezérigazgató szűkszavú nyilatkozatában mindössze egy belső vizsgálatot tudott említeni, holott valójában itt lenne dolga a nyomozóhatóságoknak, itt lenne értelme a BKV-nak feljelentéseket tenni.
A BKV vezetése lépjen túl Tarlós összeesküvés-elméletein és foglalkozzon az utasok biztonságával!

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók