Belépek a Pártba
29 január
2019
HÍR
403 látogató

Mondjon le az ingatlanpanama gyanújába keveredett ceglédi fideszes képviselő!

A Magyar Liberális Párt megdöbbenéssel értesült arról, hogy Hörömpő Annamária ceglédi Fidesz-elnök cége vásárolta meg azt az önkormányzati tulajdonú ingatlant, amelynek értékesítésére a helyi képviselő-testület tagjaként korábban ő maga is igennel szavazott.
Ez a sajnálatos példa is azt igazolja, hogy a Fidesz politikusai országosan és helyi szinten is saját hitbizományukként tekintenek a közvagyonra, amit előszeretettel einstandolnak önön gazdagodásuk érdekében.
Megítélésünk szerint a ceglédi Fidesz-elnök előtt egyetlen út áll: azonnali hatállyal le kell mondania önkormányzati képviselői tisztségéről, mert méltatlanná vált a ceglédi polgárok képviseletére.
A Liberálisok büntetőfeljelentést tesznek az ügyben, mert több mint aggályos, hogy a helyi Fidesz-elnök és férjének közös cége egyedüli ajánlatkérőként vásárolhatta meg az ingatlant, vélelmezhetően a piaci ár alatt, a minimális kikiáltási árért.
Chladek Tibor, a Liberálisok Pest megyei választmányi elnöke 
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK