Belépek a Pártba
29 január
2021
HÍR
798 látogató

Módosítsák a CSOK feltételeit!

Arra kérjük a kormányt, úgy módosítsák a CSOK feltételeit, hogy az arra valóban rászoruló családok vehessenek a segítségével megfelelő méretű ingatlant maguknak. Ne pedig a Varga Judit igazságügyi miniszterhez hasonló, több százmilliós vagyonnal rendelkező, tehetős párok további gyarapodását támogassa az állam az adófizetők pénzéből. Igazságtalannak és elfogadhatatlannak tartjuk a kormány családtámogatási politikáját, amely a legnagyobb vagyonnal rendelkezők számára teszi legkönnyebben elérhetővé az állami támogatásokat. Varga Judit nyilvánvalóan nem szorul rá a családi otthontámogatási kedvezményre, hiszen férjével közösen enélkül is bőven elég pénzük lett volna biztonságos és kényelmes otthont vásárolni maguknak akár Budapest legdrágább kerületében is. Meggyőződésünk, hogy aki fel tud venni 200 millió forintos hitelt, annak nincs szüksége a CSOK-ra! Nem az a kérdés, hogy Varga Judit nyaralóra, vagy otthonra vette fel a hitelt, hanem az, hogy egyáltalán miért veheti fel valaki a 10 milliós állami támogatást, aki hozzá hasonló anyagi helyzetben van.
Arra kérjük a kormányt, hogy vessen véget a morálisan kártékony és erkölcsileg aggályos állami támogatási rendszernek. Kizárólag azoknak segítsék otthonhoz való jutását állami támogatással, akik arra valóban rászorulnak. Varga Judit és férje együtt közel 10 millió forintos havi fizetéssel rendelkeznek, semmi sem indokolja, hogy az adófizetők kárára további ingyen tízmilliót kaphassanak ingatlan portfóliójuk gyarapításához.

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt ügyvivője

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK