Belépek a Pártba
05 június
2020
HÍR
687 látogató

Mire szerződött Tarlós István?

Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője kikéri Tarlós István főtanácsadói szerződését a Miniszterelnökségtől, hogy kiderüljön, pontosan milyen feladatokkal bízta meg Orbán Viktor a bukott főpolgármestert. Szemmel látható, hogy Tarlós nem tudott beletörődni a tavalyi vereségbe, ezért folyamatosan a jelenlegi budapesti vezetést támadja, pedig hivatalosan az lenne a feladata, hogy közlekedéssel és közszolgáltatások fejlesztésére tegyen javaslatokat. Ehelyett csak azt látjuk tőle, hogy Karácsony Gergelyt és az új vezetést sározza, illetve egyetlen levél szivárgott ki eddig munkásságából, amelyben a fővárosi kötöttpályás közlekedés fejlesztése ellen kampányol. Vélhetően ezért tartották érdemesnek arra, hogy a MÁV igazgatóságába is beválasszák egy 300 ezer forintos megbízás keretében. Tarlós ósdi és elavult városfejlesztési terveivel kapcsolatban a budapestiek egyértelműen kifejezték a véleményüket. Ráadásul a tarlósi gondolatok szöges ellentétben állnak Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetőjének és Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárának elképzeléseivel.

Ezért szeretnénk megtudni, hogy Tarlóst mivel bízták meg pontosan, és mennyit kap mindezért. Szeretnénk látni a munkaköri leírását, a fizetését és egyéb juttatásait. Autót, sofőrt és irodát is kap, hogy minél eredményesebben ócsárolhassa a budapesti vezetést? Szeretnénk továbbá azt is megtudni, hogy a MÁV igazgatósági tagjaként hányszor vett részt a testület ülésein és azokon milyen érdemi munkát végzett. Bízunk benne, hogy Orbán nem kamuállásokkal akarja meghálálni korábbi helytartójának a szolgálatait, és a tanácsadás helyett nem pártpolitikai boxmeccsekre igazolták le az adófizetők pénzéből.

Sermer Ádám a témában tartott sajtótájékoztatóját az alábbi videóban tekinthetik meg:

Kikérjük a bukott főpolgármester szerződését! – Sermer Ádám sajtótájékoztatója:

Közzétette: Liberálisok – 2020. június 5., péntek

Kép forrása: valaszonline.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK