Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

21 február
2019
HÍR
297 látogató

Mengyi Roland az illiberális modell mintapéldája

Mengyi Roland esete nem egyedi, az Orbán-kormány politikája a mindennapi korrupcióra épül. A Fidesz költségvetési csalások sorozatával építi hatalmát, az illiberális államban a befolyással való üzérkedés általános gyakorlattá vált. A kormánypárti politikusok monopolizálták a pályázati rendszert, és csak azok juthatnak uniós és állami forráshoz, akik megfelelő fideszes kapcsolatokkal rendelkeznek. Mengyi vélhetően nem azért került börtönbe, mert egy csaló, hanem azért, mert rálépett egy elvtársának a tyúkszemére. A kormánypárti ügyészség ugyanis sorra utasítja el, hogy az ehhez hasonló ügyekben eljárást indítson. Sajnos ez mindaddig így is fog maradni, amíg Polt Péter vezeti az ügyészséget. A Fidesz hatalmával visszaélve élősködik a magyar embereken. A Liberálisok szerint ezért lenne szükség arra, hogy hazánk mielőbb csatlakozzon az európai ügyészséghez. És ezért szükséges, hogy közös erővel megállítsuk a Fideszt a tavaszi EP- és az őszi önkormányzati választásokon.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók