Belépek a Pártba
23 augusztus
2019
HÍR
107 látogató

Meg kell védenünk hazánk szabadságát! – A totalitárius diktatúrák áldozatainak emlékéért

Ma a totalitárius diktatúrák áldozataira emlékezünk. Azokra, akik a náci és kommunista diktatúra áldozataivá váltak, és azokra is, akik annyit szenvedtek az elnyomás idején. Tartozunk nekik annyival, hogy nem adjuk a magyar szabadságot mi sem! Nem hagyjuk, hogy még egyszer keleti diktátorok irányítsák hazánkat! Orbán Viktor Nyugat-Európa helyett Keleten keresi szövetségeseit. Nekünk, demokratáknak, meg kell akadályoznunk, hogy olyan diktátorok irányítsák hazánkat, akik alábecsülik a demokrácia és a jogállamiság intézményét. Akik rendre megsértik a jogállam és a jogegyenlőség eszméjét. Mi, Liberálisok azért dolgozunk, hogy Magyarország végre szabad, európai országgá váljon, ahol az esélyegyenlőség, a jogegyenlőség és a demokratikus intézményrendszer mindenki számára megkérdőjelezhetetlen.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK