Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

04 november
2017
HÍR
244 látogató

Meg kell küzdenünk a független és szabad Magyarországért

November 4-én az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire emlékezünk. 61 éve ezen a napon kezdődött meg az orosz invázió, amely a magyar forradalom leverésével és a demokrácia felszámolásával ért véget.

A Magyar Liberális Párt arra figyelmeztet, hogy a szabadságért folytatott küzdelem soha nem érhet véget, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarország függetlenségét meg tudjuk őrizni. Szabad és független Magyarország viszont csak az erős Európai Unióban képzelhető el. Ezért tartjuk elfogadhatatlannak, hogy Orbán-kormány évek óta unió ellenes propagandát folytat, és a keleti nyitással olyan országok szövetségét keresi, ahol a vezetők nem tartják tiszteletben az alapvető emberi jogokat és törvénytelen eszközökkel tartják fenn hatalmukat. Ezért tartjuk elfogadhatatlannak, hogy a Fidesz-kormány olyan szerződéseket köt, amely hosszú évtizedekre kiszolgáltatottá teszi hazánkat a Vlagyimir Putyin vezette Oroszországnak.

Az illiberális állam a közös, erős Európáért való küzdelem helyett keleti autokráciák kegyeit keresi, és ezzel megtagadja 1956 hőseinek emlékét. Nekünk, ellenzékieknek az a felelősségünk, hogy az ’56-os forradalom híveihez hűen Magyarországot közösen vezessük vissza az Európához, a szabadságra épülő demokráciához vezető útra.

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók