Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 október
2018
HÍR
125 látogató

Ma a szabadság mártírjaira emlékezünk

Az aradi vértanúk azért áldozták fel életüket, hogy hazánk egy független, szabad országgá válhasson Európában. Az 1848-as forradalom és szabadságharc idején magyarok, szerbek, horvátok, lengyelek, németek, örmények, zsidók és cigányok közösen harcoltak azért, hogy Magyarország elnyerje önállóságát. Bár sokfélék voltak, a céljuk közös volt: itt akartak élni és boldogulni, együtt, békében és szabadságban. Sorsuk és hősies küzdelmük azt bizonyítja, nem a származáson múlik, ki lesz értékes tagja társadalmunknak.

A Liberálisok szerint csak a toleráns, befogadó, nyitott társadalom lehet sikeres Európában, amely képes a különböző kultúrák és nemzetek közötti párbeszédre és az együttműködésre. A bezárkózó, nacionalista, kirekesztő és homogenitást hirdető politika kudarcra van ítélve. 1848-ban az aradi mártírok inkább a halált választották, minthogy elhagyják hazájukat, 2018-ra viszont százezrek mentek el Magyarországról, mert nem találták boldogulásukat otthonukban, és úgy érezték, a hatalom nem tartotta tiszteletben a szabadságukat. A Liberálisok az aradi vértanúk emléknapján az 1848-as forradalom hősei előtt tisztelegnek, és egy szabad, demokratikus és európai Magyarországért demonstrálnak.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók