Belépek a Pártba
12 augusztus
2014
HÍR
812 látogató

Liberalizmus nélkül nincs demokrácia

A Magyar Liberális Párt sajnálattal vette tudomásul, hogy Várpalotán nem sikerült a demokratikus pártoknak szövetséget kötniük az önkormányzati választásra.

A Demokratikus Koalíció konstruktívan állt az együttműködéshez. Az MSZP helyi szervezete azonban senkivel nem tárgyalva döntött az önálló indulás mellett, az Együtt-PM pedig, a hetekig tartó időhúzás után, központi pártutasításra nem indul közösen Liberális jelölttel, függetlenül attól, hogy ki a jelölt személye.

 Várpalotán a kettészakadt Fidesszel szemben egy demokratikus szövetségnek jó esélye lett volna arra, hogy 8 év hazugságaival és szemfényvesztő ígéreteivel szemben stabilizálja, és fejlődő pályára állítsa a várost. A történtek után a Liberálisok az eddiginél is fontosabbnak tartják, hogy helyben és országosan is egy olyan liberális közösség alapjait rakják le, amely képes új stílust, valódi párbeszédet hozni a politikába.

 Mezriczky Beáta, az MLP Veszprém megyei szervezője

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK