Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

12 augusztus
2014
HÍR
523 látogató

Liberalizmus nélkül nincs demokrácia

A Magyar Liberális Párt sajnálattal vette tudomásul, hogy Várpalotán nem sikerült a demokratikus pártoknak szövetséget kötniük az önkormányzati választásra.

A Demokratikus Koalíció konstruktívan állt az együttműködéshez. Az MSZP helyi szervezete azonban senkivel nem tárgyalva döntött az önálló indulás mellett, az Együtt-PM pedig, a hetekig tartó időhúzás után, központi pártutasításra nem indul közösen Liberális jelölttel, függetlenül attól, hogy ki a jelölt személye.

 Várpalotán a kettészakadt Fidesszel szemben egy demokratikus szövetségnek jó esélye lett volna arra, hogy 8 év hazugságaival és szemfényvesztő ígéreteivel szemben stabilizálja, és fejlődő pályára állítsa a várost. A történtek után a Liberálisok az eddiginél is fontosabbnak tartják, hogy helyben és országosan is egy olyan liberális közösség alapjait rakják le, amely képes új stílust, valódi párbeszédet hozni a politikába.

 Mezriczky Beáta, az MLP Veszprém megyei szervezője

Hozzászólás


Leave a Reply26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók