Belépek a Pártba
22 szeptember
2016
HÍR
680 látogató

Liberálisok: Tarlós tartsa távol az FKF-et az érdekcsoportoktól!

A Liberálisok azt kérik Tarlós István főpolgármestertől, hogy tartsa távol a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-től a különböző érdekcsoportokat, a politikai hátszéllel érkező embereket, mert azok botrányaikkal veszélyeztetik az önkormányzati cég működését.

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke a Városháza épülete előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, nem szabad hagyni, hogy a politikai érdekcsoportok harcának következményeként Budapesten olyan állapotok alakuljanak ki a szemétszállításban, mint amilyenre néhány éve Nápolyban volt példa, amikor szeméthegyek borították el az utcákat.
Az ellenzéki képviselő szerint az FKF a “Tarlós-éra” alatt eddig is a botrányairól, a rossz működéséről, a megkérdőjelezhető döntéseiről volt híres, és több vezetőnek is távoznia kellett. Példaként felidézte: korábban a Mandiner hírportál azt írta, hogy az FKF egyik korábbi informatikai tanácsadójának új cégével kötött szerződést, amit a cég nem hozott nyilvánosságra. Utalt arra, hogy a főpolgármester a rendőrségre bízta a cég közbeszerzési és szerződéskötési gyakorlatát érintő ügyet. Hozzátette: tudomásuk szerint “a szerencsés jól értesültnek” nem ez volt az egyetlen megbízatása, korábban két másik többmilliós szerződése is volt.     Szabadai Viktor kijelentette: a különböző érdekkörökből érkezők helyett végre tisztességes, nem politikai hátszelű új vezetőre lenne szüksége a cégnek.

 

Forrás: MTI

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK