Belépek a Pártba
15 december
2017
HÍR
388 látogató

Liberálisok: Pécs átlát a kormányzati trükkökön és hazugságokon

A Magyar Liberális Párt örömmel vette tudomásul, hogy hiába a kormányzati nyomás, hiába a pécsi fideszes önkormányzati vezetés félelemkeltése, a pécsi polgárok nem rettentek meg, és talán az Ágoston Andrea által vezetett helyi Liberálisok tiltakozásának is köszönhetően, helyet biztosítottak annak a civil szervezetnek, amelyet a kormány Soros-kampánya keretében el akartak üldözni a városból.

Pécs ismét bebizonyította: önálló, gondolkodni képes emberek lakják, akik átlátnak a kormányzati trükkökön és hazugságokon, és képesek pontosan felmérni, hogy miért, milyen humanitárius célokért dolgoznak azok a civilek, akiket ebbéli munkájukban Soros György támogat.

Ezek a szervezetek egyébként éppen azokat a feladatokat látják el, amelyeket az ország mai vezetése nem tart fontosnak: a hátrányos helyzetbe kerül, kiszolgáltatott embereknek segítenek. A pécsi példa mutatja: érdemes szólni, érdemes tiltakozni, és a Magyar Liberális Párt ezek után is minden alkalommal fellép a kormányzati túlkapások és a félelemkeltés ellen. A pécsi Liberálisok ezért tüntetnek holnap este 6-kor is a Király utcai vendéglátóhely előtt, amelyik nem adott helyet a szegénység, szegregáció ellen küzdő civil szervezetnek.

Továbbra is kiállunk az emberi jogokért, és az ezért küzdő civil szervezetek mellett, és továbbra is erre buzdítjuk a helyi lakosságot.

Bravó Pécs, bravó pécsiek!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK