Belépek a Pártba
01 december
2016
HÍR
763 látogató

Liberálisok.: Mától a vidéki napilapok is a kormány propagandáját árasztják

A Népszabadság bedarálását követően a magyar sajtószabadság újabb pofont kapott, miután a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe jutott megyei napilapok vezetőit csapatostul elbocsátották. A 24 óra, a Somogyi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Petőfi Nép, a Békés Megyei Hírlap, az Új Néplap és a Heves Megyei Hírlap a vezetőváltás után várhatóan ugyanazt azt a káros propagandát ontja majd, mint a kormánypárti Magyar Idők.

 

Szemmel látható, hogy a Fidesz addig nem áll le, amíg a teljes szabad magyar sajtóval le nem számol. A sor az ország egyik legnagyobb hírportáljával, az Origóval kezdődött. A portál főszerkesztőjét azután váltották le, hogy Lázár János miniszter hotelszámláit firtatta az újság. Ezt követően Andy Vajna az adófizetők pénzéből felvásárolta a Tv2-t, hogy az Orbán-kormány kritikusai ellen szisztematikus lejárató kampányt folytathassanak a kereskedelmi csatornán. Majd jött a Rogán Antal és Matolcsy György kínos botrányairól tájékoztató Népszabadság bedarálása, a szabad szájú Class FM átvétele és végül most: a vidéki napilapok lefejezése. A Fidesz és a hozzá köthető pénzemberek egyértelmű célja a kormánykritikus hangok elfojtása, az ellenzék szisztematikus és aljas lejáratása és a közhangulat manipulálása és hamis befolyásolása. Az állami és uniós források elszipkázásával milliárdossá váló fideszes pénzemberek gátlástalanul estek neki a magyar médiapiacnak, hogy hosszú távon biztosítsák az illiberális médiafölényt. Teszik ezt azért, hogy az Orbán-kormány könnyű szerrel szétzilálhassa és félrevezethesse a magyar társadalmat. A mai nap a magyar sajtószabadság újabb fekete napja, mert a vidéki napilapok egy csapásra váltak a Habony Művek kiszolgálóivá.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK