Belépek a Pártba
26 szeptember
2016
HÍR
640 látogató

Liberálisok: Legyen vita a népszavazásról!

A Magyar Liberális Párt szerint eljött az utolsó pillanat, hogy érdemi vitát szervezzünk a népszavazásról, és az azzal kapcsolatos álláspontokról. Miután az Orbán-kormány eddig több mint 10 milliárd forintot költött a NEM-kampányra, fontos lenne, hogy végre teret kapjon az ellenvélemény is. A népszavazás kérdése ugyanis erősen megosztja a magyar társadalmat és az ellenzéket is. Az IGEN és a NEM mellett a Liberálisok azt szeretnék, ha a távolmaradásra és az érvénytelen szavazatra buzdító ellenzéki pártok is teret kapjanak, hogy kifejthessék véleményüket az október másodikán esedékes referendummal kapcsolatban. A Magyar Liberális Párt szerint hazánk jövője szempontjából kulcsfontosságú választás előtt állunk, ezért szeretnénk, hogy minél többen vegyen részt a választáson, és az emberek felkészülten, felelős döntést tudjanak hozni. Október másodikán a kormány menekültpolitikájáról döntünk és hazánk jövőjéről az Európai Unióban. A választás előtt elengedhetetlen, hogy az emberek megismerhessék, melyik párt mit képvisel ezekben a kérdésekben, és mit javasol táborának. A Liberálisok ezért azt szeretnék, hogy szeptember 30-án, este hét órától tartson a közszolgálati tévé nyilvános vitát, amelyben bemutatásra kerülhetnek az október másodikai népszavazással kapcsolatos álláspontok.

Magyar Liberális Párt

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK