Belépek a Pártba
30 augusztus
2016
HÍR
678 látogató

Liberálisok: Hallgat a kabinetiroda a kampányköltségekről

A Magyar Liberális Párt két héttel ezelőtt írásbeli kérdéssel fordult Rogán Antal, miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszterhez, azzal kapcsolatban, hogy mennyibe került a magyar adófizetőknek augusztus elejéig a népszavazási gyűlöletkampány. Rogán Antal ezúttal Dömötör Csabának adta át a válaszadás jogát, aki először is nagyvonalúan “tájékoztató akciónak” nevezte az óriásplakátokból, olimpiai közvetítéseket félbeszakító egyperces propaganda híradókból álló kampányt, majd eltekintett az egzakt választól, hiszen a teljesítményi igazolások aláírásáig nem tud tájékoztatást adni.

 

A Liberálisok először is minden adófizető állampolgár nevében követelik, hogy hagyjon fel a kormány a mellébeszéléssel, és végre adjon konkrét választ a hozzájuk intézett kérdésekre. Az embereket nem lehet a végtelenségig átverni, a sajtóban már megjelentek becslések arról, hogy a népszavazás dátumának kihirdetéséig közzétett kampányanyagok mennyibe kerültek (3.5 milliárd forintba), nem lesz nehéz következtetni a teljes összegre. Nyugodtan mutogathat a Gyurcsány – Bajnai kormányra az államtitkár úr, csakhogy a kérdés most nem rájuk vonatkozott.

 

Fodor Gábor országgyűlési képviselő továbbra is beadja a kampányköltségekre vonatkozó írásbeli kérdéseit, egészen addig, ameddig a miniszterelnöki kabinetirodától érdemi választ nem kap rájuk!

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK