Belépek a Pártba
02 szeptember
2016
HÍR
581 látogató

Liberálisok: Felháborító, hogy a rendőrség ellenzéki politikusokat igazoltatott Nyíregyházán!

A Liberálisok a sajtóból értesültek arról, hogy az Együtt párt elnökére és helyi képviselőjére rendőröket küldtek szerda délután Nyíregyházán. Szigetvári Viktor és Lövei Csaba egy “Orbán Viktor gyarapodása” című kiállítás megnyitóján vett részt, amikor a rendőrök igazoltatták az ellenzéki politikusokat. A rendőrség tájékoztatása szerint hiába van kampányidőszak, ha a kihelyezett transzparens nincs összhangban annak tárgyával.

A Liberálisok azonban egyetértenek az Együttel abban, hogy a kvótanépszavazás többek között a Fidesz mindent átszövő korrupciós ügyeiről, az oktatás és az egészségügy szétveréséről, a milliárdokat felemésztő stadionépítési programról és a kormánypárti politikusuk költekező életmódjáról, finoman szólva is gyanús vagyongyarapodásáról szól.

A Liberálisok szerint felháborító és elfogadhatatlan, hogy a rendőrség mondvacsinált ürüggyel igazoltat ellenzéki politikusokat. Ennyi erővel a Fidesz képviselőit is igazoltathatnák, hiszen a kormánypárt rendszeresen kötelező kvótáról beszél, holott ilyen nincs is az Európai Unióban. A Liberálisok szerint a kormánypártok így is sokkal előnyösebb helyzetben vannak, hiszen már eddig is milliárdokat szórtak el a menekültellenes gyűlöletkampányukra az adófizetők pénzéből. Az ellenzéki pártoknak ennél jóval szerényebb lehetőségeik vannak arra, hogy érvényre juttathassák álláspontjukat. Ezt a helyzetet súlyosbítja, ha az állami rendvédelmi szerveket is bevonják kampányuk ellehetetlenítésébe.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK