Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

13 augusztus
2016
HÍR
4598 látogató

A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat

A Magyar Liberális Párt arra kéri a kormányból kiábrándult ellenzéki szavazókat, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt az október másodikán esedékes népszavazáson, és minél többen szavazzanak IGEN-nel. 2016. október 2-án lehetőségünk nyílik arra, hogy értékeljük a kormány 6 éves politikáját. Véleményt mondjunk a mindent átható korrupcióról, az oktatás és az egészségügy szétveréséről, a százmilliárdokat felemésztő stadionépítésekről és a Fidesz gátlástalan hatalomgyakorlásáról.

Az emberséges bánásmódról  szóló népszavazáson az IGEN szavazattal elutasíthatjuk a kormány humánumot nélkülözó menekültpolitikáját és a Brüsszel ellenes hangulatkeltést is. Mi, Liberálisok kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy világos üzenetet küldjük Európának: mi továbbra is az unióban képzeljük el a jövőnket, és vállaljuk az ezzel járó felelősséget és kötelezettségeket. Ez az IGEN-kampányunk fő üzenete, ezt az üzenetet próbáljuk meg eljuttatni minél több Európa-párti, cselekvésre kész honfitársunkhoz a következő 50 napban.

A Liberálisok elítélik a Fidesz-kormány gyűlöletkeltő propagandáját, amely mára az olimpiai közvetítések szünetébe is beférkőzött. Bár a magyar emberek ma már csak a tévében találkoznak menekültekkel, nem hagyhatjuk szó nélkül a határon felhúzott drótkerítéseknél történt jogsértéseket sem. A Liberálisok álláspontja szerint minden embert megilletnek az alapvető emberi jogok, így a hazájukból menekülni kényszerülő gyerekeket, nőket és férfiakat is.

A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók