Belépek a Pártba
11 február
2017
HÍR
622 látogató

Liberálisok: a Kiss-hal lebukott, a nagyhalak továbbra is gátlástalanul zsákmányolnak

A minap került nyilvánosságra a KKM belső jelentése arról, hogy a moszkvai nagykövetségünkön Kiss Szilárd és tettestársai ezrével adtak ki schengeni üzleti vízumokat ellenőrizetlenül kétes hátterű kérelmezőknek. Bár Kiss Szilárdot 2013-ban visszahívták a moszkvai posztjáról, az üzelmek résztvevői, köztük Kiss élettársa, továbbra is a moszkvai vízumkiadó központban szorgoskodtak. Idővel Tarsoly Csaba Quaestor nevű cége is bekapcsolódott a kétes vízumgyár működésébe. Felháborító, hogy ebben a nemcsak hazánk, hanem az Európai Unió biztonságát is veszélyeztető ügyben a mai napig nem folyik büntetőeljárás és nincs gyanúsított.
Kiss Szilárd azonban csak kishal, az igazi cápák a letelepedési kötvényekkel üzletelnek. Friss hír, hogy most a kötvényvásárlók és családtagjaik már akciósan, akár potom 65 ezer euróért is hozzájuthatnak a letelepedési engedélyhez. A legnagyobb közvetítőcég, a HSSDF 150 ezer euróért adja meg ugyanezt a kedvezményt. A magyar adófizetőknek súlyos milliárdokba kerül a magas kamatfelár miatt ezeknek a piaci cápáknak a nyerészkedése.
A Liberálisok – akik jelenleg a Letelepedési Kötvényeket Vizsgáló Árnyékbizottság házigazdái – követelik az ügy teljeskörű kivizsgálását és a letelepedési kötvényeladások azonnali felfüggesztését. A moszkvai vízumgyár és a kötvények körüli üzelmek leleplezik a kormány hazug propagandáját Európa védelmezéséről. Valójában sem Európát, sem Magyarországot nem védték meg az esetenként bűnözői hátterű vagy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek bejutásától. Magyarország biztonságának és nemzetközi tekintélyének sokat ártottak ezzel a két üggyel, ugyanakkor alapos a gyanú, hogy sok Fidesz-közeli magánzsebet gazdagítottak ezek az üzelmek.
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK