Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

12 február
2018
HÍR
201 látogató

Liberálisok: 143 millióra kellene büntetni a Fideszt óriásplakátjai miatt

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy miközben az Állami Számvevőszék mondvacsinált indokokkal bünteti az ellenzéket, a Fidesz mindenféle következmény nélkül, messze a piaci ár alatt indíthat óriásplakát-kampányt a hivatalos kampányidőszak előtt. A 24.hu hétfői cikke alapján kijelenthetjük, hogy a Fidesz tiltott pártfinanszírozásban részesült, amikor a tavalyi listaár szerint kötött szerződést idei, legújabb kampányára. A kormánypárt a törvényben meghatározott összegnél körülbelül 33 százalékkal alacsonyabban kapta meg a plakáthelyeket, és ezért akár több mint 143 millió forintos büntetést is ki lehetne szabni rá.

A Liberálisok szerint a Fidesz méltatlanná vált a magyar emberek képviseletére, hiszen még a saját maga által hozott törvényeket is képtelen betartani. Arra kérjük az Állami Számvevőszék fideszes elnökét, adjon magyarázatot arra, hogy miért tűri mindezt el! A Fidesz elnökétől pedig azt követeljük, haladéktalanul fizessék be az államkasszába azt az összeget, amennyivel alacsonyabban jutottak most a plakáthelyekhez. Április 8-a után a Változás Szövetsége gondoskodni fog róla, hogy a törvény mindenkire egyaránt vonatkozzon. Számon fogjuk kérni a Fidesz törvénysértéseit és felháborító hazugságait!

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók