Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

10 február
2018
HÍR
356 látogató

Létrejött a Változás Szövetsége

A Liberálisok üdvözlik az MSZP és a Párbeszéd közös döntését, amely lehetővé teszi a változás szövetségének a közös indulását az országgyűlési választásokon. Ezzel formálisan is létrejött a szocialisták, a Párbeszéd és a Liberálisok választási együttműködése. Tudtuk, hogy a közös induláshoz minden pártnak áldozatot kell hoznia, a kompromisszumhoz saját érdekeit, értékeit is háttérbe kell helyeznie. E tekintetben talán a Magyar Liberális Párt hozta meg a legnagyobb áldozatot, hiszen önálló pártként nem szerepel majd a szövetség listáján, és a párt elnöke sem kapott befutó helyet a közös országos listán. De a személyi ambícióknál nekünk fontosabb az, hogy végre leszámolhassunk Orbán Viktor illiberális államával. Az a célunk, hogy a fideszes önkénnyel szemben egy szabad és tisztességes országot építhessünk együtt. Erre pedig csak akkor nyílik esélyünk, ha a kormányváltás érdekében készek vagyunk kompromisszumot kötni egymással. Az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok között a megállapodás megszületett, bízunk benne, hogy a választásokig további pártok és szervezetek csatlakoznak szövetségünkhöz, és sikerül elnyernünk a változást akaró többség bizalmát.

A Magyar Liberális Párt Ügyvivő Testülete: Boruzs András, Bősz Anett, Fodor Gábor, Sermer Ádám, Szabadai Viktor

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók