Belépek a Pártba
09 november
2019
HÍR
519 látogató

Lépjünk fel együtt a gyűlölet ellen!

A illiberális állam félelmet és gyűlöletet kelt az emberek között, hogy így ágyazzon meg a szabadságjogok korlátozásának. Az elmúlt évek kirekesztő, szélsőségesen nacionalista kormányzati politikája miatt Magyarországon a gyűlölet új szervezetei jelentek meg. A Fidesz-kormány ahelyett, hogy határozottan fellépett volna velük szemben, politikai üzeneteiben, emlékezet- és kultúrpolitikájában rendszeresen megpróbálja magához édesgetni őket. Ez vezetett oda, hogy idén a nemzeti ünnepünkön, október 23-án a Légió Hungária tagjai a meleg közösség elfogadást hirdető zászlóját felgyújtották az Auróránál, majd több másik szélsőjobboldali szervezettel kiegészülve a vészkorszakot idéző felvonulást tartottak a belvárosban. Közös feladatunk, hogy a szélsőséges nézeteket hirdető szervezetekkel szemben felemeljük a hangunkat.

Közös felelősségünk, hogy ne engedjünk teret a közéletben a gyűlöletnek. Mi olyan Magyarországot akarunk teremteni, ahol minden embert ugyanazok a jogok illetnek meg. Ahol senkit nem lehet megkülönböztetni és kirekeszteni származása, etnikai hovatartozása, vallása, bőrszíne, szexuális irányultsága, testi adottságai vagy világnézete miatt. A fasizmus és az antiszemitizmus elleni világnapon a gyűlőlet elleni küzdelemre hívunk fel! Küzdjünk együtt a befogadó, toleráns és sokszínű Magyarországért!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK