Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

07 október
2017
HÍR
259 látogató

Legyen minden nap Roma Büszkeség Napja!

A Magyar Liberális Párt üdvözli a Roma Büszkeség Napját, és tiszteletét fejezi ki azok felé, akik nap mint nap fáradtságos munkával tesznek roma honfitársaink jogegyenlőségéért. Elfogadhatatlan, hogy cigány származású emberek nap mint nap szenvednek hátrányos megkülönböztetést Magyarországon, az oktatási intézményektől kezdve, a munkapiacon át, egészen az egészségügyi ellátásig.
Mi, Liberálisok, egy olyan országban szeretnénk élni, ahol senkinek sem kell lehajtania a fejét származása, bőrszíne, vallása, állampolgársága, életkora, neme, szexuális orientációja, esetleg testalkata miatt! Legyünk olyan ország, ahol mindenki, függetlenül attól, hová született, milyen anyagi körülmények közé, vagy milyen társadalmi csoport tagjaként, büszkén kihúzhatja magát, és tevékeny, önmegvalósító, boldog tagja lehet a társadalomnak!
Legyen minden nap a Roma Büszkeség Napja! Legyen minden nap az emberi méltóság és az egyenlő bánásmód napja!

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók