Belépek a Pártba
03 május
2021
HÍR
1016 látogató

Legyen Dobrev Klára hazánk új miniszterelnöke!

Magyarországon kormányváltásra van szükség. Az új kormány élére olyan ember kell, akinek szakmai rátermettsége, tehetsége és elszántsága egyaránt megvan, hogy véget vessen a Fidesz illiberális rendszerének. Olyan emberre van szükség, aki összefogással képes helyrehozni azt a rombolást, amit az Orbán-kormány az elmúlt 11 évben művelt a magyar társadalomban. Dobrev Klára az Európai Unió alelnökeként a legmagasabb szinten is odaadóan és eredményesen képviseli Magyarországot, a magyar embereket, határozottan és keményen fellép a Fidesz hazug, gyűlöletre és megosztásra épülő politikájával szemben. Olyan miniszterelnökre van szükség, akinek hiteles és meggyőző víziója van arról, hogy együttműködéssel hogyan lehet helyreállítani a magyar demokráciát és megteremteni a társadalmi békét. A Magyar Liberális Párt a Demokratikus Koalíció szövetségeseként egy olyan Magyarországért harcol, ahol minden ember szabadságát és méltóságát tiszteletben tartják, ahol nincsenek törvény felett állók, ahol az elesetteknek segítséget nyújtanak, és ahol a közpénzt a köz gyarapodására fordítják. Dobrev Klárával közösek a céljaink és közös az utunk is. Ezért támogatjuk, hogy ő legyen Magyarország következő miniszterelnöke!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK