Belépek a Pártba
10 október
2019
HÍR
139 látogató

Küzdjünk közösen a hajléktalanság felszámolásáért!

A hajléktalanság világnapján felhívjuk rá a figyelmet, hogy a kormány súlyos társadalmi károkat okozott az életvitelszerű közterületen tartózkodás általános tilalmának bevezetésével. A Fidesz ahelyett, hogy biztosítaná a nincstelenek emberhez méltó ellátását, pénzbüntetéssel és börtönnel fenyegeti az otthontalanokat. Ahelyett, hogy bővítenék a hajléktalanszállók férőhelyeit, tisztességesen megfizetnék a rászorulókkal foglalkozó szociális munkásokat és szakembereket, inkább bűnbakká tették a bajba jutottakat. Miközben a Fidesz gyakran hivatkozik a keresztény értékekre, az Alaptörvény 2018-as 7. módosításával élesen szembefordult a szolidaritást és a szegények támogatását hirdető néppárti politikával. A Liberálisok arra kérnek mindenkit, hogy segítsék a hajléktalanokat, támogassák a rászorulókat segítő civil szervezeteket, az egyházakat pedig arra, hogy a hideg idő beálltával alakítsák át melegedővé közösségi tereiket, templomaikat, ingatlanjaikat, és nyissák meg azokat az otthontalanok előtt. Tegyünk közösen a hajléktalanság felszámolásáért!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK