Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

23 március
2018
HÍR
243 látogató

Kósa Lajost vonják ki a magyar politikai életből!

A siralmas állapotban lévő magyar politikai helyzetben is méltatlan, amit Kósa Lajossal művel a Fidesz. A milliárdokért felelős minisztert a „Kósa-gate” kirobbanása óta – hiába kapják naponta újabb hazugságon – olyan vesszőfutásra kényszerítik, amelyet még nem igen láttunk a rendszerváltás óta. Orbán Viktor ahelyett, hogy fájdalmas és őszinte vallomásra buzdítaná a hajdani debreceni polgármestert, és azonnal kivonná a politikai életből, bujkálásra készteti, arra, hogy a miniszter hihetetlen és hiteltelen állításokra hivatkozva mondja le kampány-programjait.

Kósa menthetetlen – és ezt már Orbán is tudja. A péntek reggeli híradások végképp leterítették. A Népszava birtokába jutott újabb közirat nem csak azt bizonyítja, hogy a miniszter először a feleségének adott volna 800 millió forintot a csengeri asszony 1300 milliárdos állítólagos örökségéből, de a cikk által a miniszter jelleme is kirajzolódik: Kósa 1. súlyosan balek 2. korrupt haszonleső 3. mindkettő – és ez a valószínűbb.

A Magyar Liberális Párt a magyar választók érdekében arra kéri a Fideszt, hogy azonnal és hivatalosan függessze fel Kósa Lajos párttagságát, vonja ki őt a magyar kormányból, és kérje a bűnüldöző szervek alapos munkáját.  Tartoznak annyival a választóknak, hogy ha már egyébként is csak néhány hétig kormányozhatnak, azt tisztességesen tegyék!

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók