Belépek a Pártba
23 március
2018
HÍR
637 látogató

Kósa Lajost vonják ki a magyar politikai életből!

A siralmas állapotban lévő magyar politikai helyzetben is méltatlan, amit Kósa Lajossal művel a Fidesz. A milliárdokért felelős minisztert a „Kósa-gate” kirobbanása óta – hiába kapják naponta újabb hazugságon – olyan vesszőfutásra kényszerítik, amelyet még nem igen láttunk a rendszerváltás óta. Orbán Viktor ahelyett, hogy fájdalmas és őszinte vallomásra buzdítaná a hajdani debreceni polgármestert, és azonnal kivonná a politikai életből, bujkálásra készteti, arra, hogy a miniszter hihetetlen és hiteltelen állításokra hivatkozva mondja le kampány-programjait.

Kósa menthetetlen – és ezt már Orbán is tudja. A péntek reggeli híradások végképp leterítették. A Népszava birtokába jutott újabb közirat nem csak azt bizonyítja, hogy a miniszter először a feleségének adott volna 800 millió forintot a csengeri asszony 1300 milliárdos állítólagos örökségéből, de a cikk által a miniszter jelleme is kirajzolódik: Kósa 1. súlyosan balek 2. korrupt haszonleső 3. mindkettő – és ez a valószínűbb.

A Magyar Liberális Párt a magyar választók érdekében arra kéri a Fideszt, hogy azonnal és hivatalosan függessze fel Kósa Lajos párttagságát, vonja ki őt a magyar kormányból, és kérje a bűnüldöző szervek alapos munkáját.  Tartoznak annyival a választóknak, hogy ha már egyébként is csak néhány hétig kormányozhatnak, azt tisztességesen tegyék!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK