Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 június
2018
HÍR
307 látogató

Kósa Lajos és a Fidesz minden gátlását elvesztette

Az már a választások előtt kiderült, hogy a Fidesz minden gátlását elveszítette, horizontján csak két dolog szerepel: a hatalom megtartása, illetve a közpénzek megszerzése. Egyes tagjai ebben a műfajban már odáig mentek, amelyek már egy író fantáziáját is felülmúlják. Feltétlenül ide sorolandó Kósa Lajos és a hajdani debreceni polgármester esete a csengeri asszonnyal, amikor is 1300 milliárd forint befektetésére vállalt kötelezettséget, közjegyző által hitelesítve, és szerény nyolcszáz millió forintos ajándékban részesülhetett volna előbb a felesége, utóbb az édesanyja.
A csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, Kósa Lajos azonban a Parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Erre lehet következtetni abból, hogy televíziós szereplést is vállalt, ahol teljes ellentámadásba ment át; azt közölte a nyilvánossággal, hogy az egész akciót az ellenzék szervezte meg, és ezt a rendőrség (!) ki is fogja deríteni. Ezek szerint a közjegyzőhöz nem Kósa, hanem az ellenzék vitte el a csengeri asszonyt. Az ellenzék mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, az ellenzék fényképezkedett vele, az ellenzék utazott el Szabónéval Svájcba, és az ellenzék biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, mégpedig oly módon –ahogy ezt Kósa sugallta -, hogy ellopta a politikus édesanyjának, és nyilván a feleségének az adatait.
Itt tartunk most; a választások előtt tapasztalt gátlástalanságot még tovább lehetett és lehet fokozni. Kiváltképp, ha hozzátesszük: Kósa a civilekkel szemben is kiemelkedőt alakított: azt állította, hogy szándékos törvénysértésre tanítják az illegális bevándorlókat, és ehhez még brosúrákat is készítenek, osztogatnak.
A Magyar Liberális Párt Kósa rehabilitációját érzékelvén azt látja: még fékeveszettebb lett a Fidesz, nem riad vissza semmilyen hazugságtól, és attól sem, hogy akár a rendőrséget, és nyilván a most megalakítandó Legfelsőbb Közigazgatási Bíróságot is a saját hatalma alá rendelje. Látnia kell az egész ellenzéknek ezeket a törekvéseket, és mindent el kell követnie, hogy közösen, felvilágosítva a társadalmat, a kevésbé aktív szereplőket is mozgósítva fellépjen a totális hatalom kialakítása ellen. Most, amíg talán nem késő.
Fotó: Index
Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók