Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 június
2018
HÍR
124 látogató

Kósa Lajos állítása a pofátlanság netovábbja

A Magyar Liberális Párt egészen elképesztőnek, a pofátlanság mintapéldájának tartja Kósa Lajos ma reggeli nyilatkozatát, miszerint az 1300 milliárdos csalást, amiben a fideszes politikus is érintett, az ellenzék szervezte volna meg. Az újra megválasztott országgyűlési képviselő azt ígérte, hogy ezt a rendőrség ki is fogja deríteni. Kósa állítása szerint tehát nem ő ment a közjegyzőhöz, hanem az ellenzék vitte el hozzá a csengeri asszonyt. Nem ő mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, hanem az ellenzék. Nem ő fényképeszkedett a csengeri nővel, nem ő utazott el Szabónéval Svájcba, nem ő biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, hanem az ellenzék, még hozzá úgy, hogy ellopták édesanyjának, és a feleségének az adatait.

Kósa Lajos kijelentésével sikerült a Fidesz választások során tapasztalt gátlástalanságát tovább fokozni. Miközben a csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, a politikus ismét a parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Sőt, a botrány kipattanása utáni rejtőzködés helyett televíziós szereplést vállal, ahol ellentámadásba lendül, és a teljes ellenzéket vádolja a saját nevével fémjelzett csalásért. A fideszes képviselő ráadásul nem csak az ellenzékkel, hanem a civilekkel szemben is kiemelkedőt alakított: azt állította, hogy szándékos törvénysértésre tanítják az illegális bevándorlókat, és ehhez még brosúrákat is készítenek, osztogatnak.

A Liberálisok szerint Kósa Lajos rehabilitációjával még fékevesztettebbé vált a Fidesz, nem riad vissza semmilyen hazugságtól, és attól sem, hogy akár a rendőrséget, és a most megalakítandó Legfelsőbb Közigazgatási Bíróságot is a saját hatalma alá rendelje. Látnia kell az egész ellenzéknek ezeket a törekvéseket, és mindent el kell követnie, hogy közösen, felvilágosítva a társadalmat, a kevésbé aktív szereplőket is mozgósítva fellépjen a totális hatalom kialakítása ellen. Most, amíg talán nem késő.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók