Belépek a Pártba
06 június
2018
HÍR
459 látogató

Kósa Lajos állítása a pofátlanság netovábbja

A Magyar Liberális Párt egészen elképesztőnek, a pofátlanság mintapéldájának tartja Kósa Lajos ma reggeli nyilatkozatát, miszerint az 1300 milliárdos csalást, amiben a fideszes politikus is érintett, az ellenzék szervezte volna meg. Az újra megválasztott országgyűlési képviselő azt ígérte, hogy ezt a rendőrség ki is fogja deríteni. Kósa állítása szerint tehát nem ő ment a közjegyzőhöz, hanem az ellenzék vitte el hozzá a csengeri asszonyt. Nem ő mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, hanem az ellenzék. Nem ő fényképeszkedett a csengeri nővel, nem ő utazott el Szabónéval Svájcba, nem ő biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, hanem az ellenzék, még hozzá úgy, hogy ellopták édesanyjának, és a feleségének az adatait.

Kósa Lajos kijelentésével sikerült a Fidesz választások során tapasztalt gátlástalanságát tovább fokozni. Miközben a csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, a politikus ismét a parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Sőt, a botrány kipattanása utáni rejtőzködés helyett televíziós szereplést vállal, ahol ellentámadásba lendül, és a teljes ellenzéket vádolja a saját nevével fémjelzett csalásért. A fideszes képviselő ráadásul nem csak az ellenzékkel, hanem a civilekkel szemben is kiemelkedőt alakított: azt állította, hogy szándékos törvénysértésre tanítják az illegális bevándorlókat, és ehhez még brosúrákat is készítenek, osztogatnak.

A Liberálisok szerint Kósa Lajos rehabilitációjával még fékevesztettebbé vált a Fidesz, nem riad vissza semmilyen hazugságtól, és attól sem, hogy akár a rendőrséget, és a most megalakítandó Legfelsőbb Közigazgatási Bíróságot is a saját hatalma alá rendelje. Látnia kell az egész ellenzéknek ezeket a törekvéseket, és mindent el kell követnie, hogy közösen, felvilágosítva a társadalmat, a kevésbé aktív szereplőket is mozgósítva fellépjen a totális hatalom kialakítása ellen. Most, amíg talán nem késő.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK