Belépek a Pártba
13 február
2019
HÍR
831 látogató

Kik kapnak VIP-kártyákat a Honvédkórházban?

A kormánypárti média nemtelen támadást indított Demeter Márta ellen, aki arra kért lehetőséget, hogy gyógyíthatatlan beteg édesanyjával együtt tölthesse az utolsó napokat. A kormánypárti Origo arról írt, hogy az LMP társelnöke VIP-kártyát igényelt a Honvédkórházban. A Liberálisok szeretnék tudni, hogy közadatnak minősül-e ez az információ, ezért közadat-igényléssel fordulunk a Honvédkórház vezetőjéhez. Szeretnénk, hogy kiderüljön, kiknek van különleges egészségügyi ellátást biztosító VIP-kártyájuk a Honvédkórházban. Tudni szeretnénk, hogy kik döntenek ezekről a VIP-kártyákról, és mi alapján dől el, hogy ki jogosult rá, és ki nem? Szeretnénk megtudni, milyen extra szolgáltatásban részesülnek a VIP-kártyatulajdonosok? Miben különbözik az ő ellátásuk azoktól, akik csak szimplán társadalombiztosítással rendelkeznek? Az Emmi-t vezető minisztertől pedig azt szeretnénk megtudni, hogy az országban vannak-e más egészségügyi intézményekben is ilyen VIP-szolgáltatást biztosító jogosítványok? Ha vannak, hol, kik, kitől és hogyan kaphatnak ilyeneket? Amennyiben közadatnak minősül a VIP-kártya igénylése, kérjük, hozzák nyilvánosságra, hogy még kik igényeltek és kaptak ilyet! Amennyiben ez az adat nem közérdekű, arra kérjük a Médiahatóságot, hogy járjon el az Origóval szemben!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK