Belépek a Pártba
12 július
2019
HÍR
466 látogató

Kiállunk a hernádi iskolabusz újraindítása és a helyi iparűzési adó eltörlése mellett

A Liberálisok hernádi választási programjának kezdetektől fogva hangsúlyos célja a helyi iparűzési adó eltörlése, illetve az iskolabusz-járat újraindítása. Ez utóbbi cél érdekében több mint háromszáz támogató aláírást gyűjtöttünk össze a településen.
Érdeklődve kísértük figyelemmel, hogy Zsírosné Pallaga Mária polgármester asszony megosztotta gondolatait a Hernádi Önkormányzati Percek július 10-i TV adásában Chladek Tibor, a Liberálisok és az MSZP közös polgármester-jelöltje által megfogalmazott célokról, azaz a helyi iparűzési adó eltörléséről, illetve a köznyelv által “iskolabusznak” nevezett járat újraindításáról.
Sajnálattal vettük tudomásul, hogy polgármester asszony sem a helyi iparűzési adó eltörlését, sem az iskolabusz újraindítását nem támogatja.
Hosszan lehetne érvelni amellett, hogy miért téves polgármester asszony álláspontja, amely szerint irrealitás az iparűzési adó eltörlése és indokolatlan az iskolabusz újraindítása. Bízunk abban, hogy a választási kampány során a választások tisztasága és az egyenlő esélyek biztosításának jegyében a demokratikus ellenzék közös polgármester-jelöltje, Chladek Tibor is kifejtheti majd álláspontját a helyi önkormányzat médiafelületein.
Határozottan kijelenthetjük polgármester asszony elutasító álláspontjának ismeretében, hogy a helyi iparűzési adó eltörlésével és az iskolabusz-járat újraindításával egyetértő polgárok akkor cselekednek bölcsen, ha a Liberálisok és az MSZP közös hernádi polgármester-jelöltjét, Chladek Tibort támogatják szavazatukkal az őszi önkormányzati választásokon.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK