Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

11 január
2019
HÍR
212 látogató

Ki a felelős a nyugdíjak csúszásáért?

Felszólítjuk a pénzügyminisztert, hogy nevezze meg, ki felelős a nyugdíjak csúszásáért! A mai napon körülbelül 1 millió nyugdíjas várta hiába a jogosan járó nyugdíját, mert az állam nem utalta el időben a pénzt. Magyarországon 155 ezer ember kevesebb nyugdíjat kap annál, mint amiből a hivatalos számítások szerint meg lehet élni, 4761 ember nyugdíja pedig még a 28 500 forintos nyugdíjminimum összegét sem éri el. Akik utalással kapják a nyugdíjukat, utoljára 40 napja kaptak pénzt az államtól. Januárban, az ünnepi kiköltekezést követően, amikor ki kell fizetni a megnövekedett fűtésszámlát, elfogadhatatlan, hogy az állam cserben hagyja a nyugdíjasokat. Arra kérjük az Orbán-kormányt, hogy haladéktalanul utalja át a nyugdíjakat, és nevezze meg, ki felelős a késésért! Nem maradhat következmények nélkül, hogy az egyik legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportot becsapták, és az állam nem teljesítette a törvényben vállalt kötelességét.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók