Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

05 augusztus
2014
HÍR
463 látogató

Kérdések Pásztor Alberthez a megkezdett kilakoltatások kapcsán

Bodnár Zoltán, az MLP főpolgármester-jelöltje, ma levélben fordult Pásztor Alberthez, miután megtudta, hogy Miskolcon megkezdték a számozott utcák lakóinak kilakoltatását. Bodnár Zoltán, mivel felelősséget érez a szegény és kiszolgáltatott sorsú érintettek iránt, arra vár választ a baloldali pártok miskolci polgármesterjelöltjétől, hogy mit tesz, illetve tesz-e valamit a kilakoltatás, a jogsértő folyamat megállításáért.

A Liberálisok ma a híradásokból értesültek arról, hogy Miskolcon megkezdték a kitelepítéseket a számozott utcákból. A párt korábban már Demeter Ervin kormánymegbízotthoz fordult azért, hogy hivatalból vizsgálja felül Miskolc közgyűlésének május 8-i döntését, melyen a képviselők a számozott utcák lakóházainak felszámolásáról határoztak. A kormánymegbízott válaszlevelében azt ígérte, hogy amint a közgyűlés jegyzőkönyvét megkapja az ülést követő 15 napon belül és tanulmányozta a döntés folyamatát és hátterét, úgy értesíti a pártot az üggyel kapcsolatos álláspontjáról és arról, hogy tesz-e lépéseket a közgyűlési határozat megsemmisítéséért. Demeter Ervin ígéretével ellentétben a vizsgálatról, annak eredményéről és következményéről nem tájékoztatta a Liberálisokat.

A híradások szerint ma a számozott lakók utcáinak lakóit úgy kezdték el kilakoltatni, hogy arról az érintettek előzetes tájékoztatást nem kaptak. Éppen ezért azonnali segítségre van szükségük, hogy ne maradjanak az utcán, majd helyzetüket tartósan is rendezzék. Bodnár Zoltán arra vár választ Pásztor Alberttől, hogy miként látja a kialakult helyzetet, van-e megoldási javaslata, illetve hogyan tudja képviselni a kilakoltatottak és a kitelepítésre várók érdekeit.

Hozzászólás


Leave a Reply26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók