Belépek a Pártba
05 augusztus
2014
HÍR
718 látogató

Kérdések Pásztor Alberthez a megkezdett kilakoltatások kapcsán

Bodnár Zoltán, az MLP főpolgármester-jelöltje, ma levélben fordult Pásztor Alberthez, miután megtudta, hogy Miskolcon megkezdték a számozott utcák lakóinak kilakoltatását. Bodnár Zoltán, mivel felelősséget érez a szegény és kiszolgáltatott sorsú érintettek iránt, arra vár választ a baloldali pártok miskolci polgármesterjelöltjétől, hogy mit tesz, illetve tesz-e valamit a kilakoltatás, a jogsértő folyamat megállításáért.

A Liberálisok ma a híradásokból értesültek arról, hogy Miskolcon megkezdték a kitelepítéseket a számozott utcákból. A párt korábban már Demeter Ervin kormánymegbízotthoz fordult azért, hogy hivatalból vizsgálja felül Miskolc közgyűlésének május 8-i döntését, melyen a képviselők a számozott utcák lakóházainak felszámolásáról határoztak. A kormánymegbízott válaszlevelében azt ígérte, hogy amint a közgyűlés jegyzőkönyvét megkapja az ülést követő 15 napon belül és tanulmányozta a döntés folyamatát és hátterét, úgy értesíti a pártot az üggyel kapcsolatos álláspontjáról és arról, hogy tesz-e lépéseket a közgyűlési határozat megsemmisítéséért. Demeter Ervin ígéretével ellentétben a vizsgálatról, annak eredményéről és következményéről nem tájékoztatta a Liberálisokat.

A híradások szerint ma a számozott lakók utcáinak lakóit úgy kezdték el kilakoltatni, hogy arról az érintettek előzetes tájékoztatást nem kaptak. Éppen ezért azonnali segítségre van szükségük, hogy ne maradjanak az utcán, majd helyzetüket tartósan is rendezzék. Bodnár Zoltán arra vár választ Pásztor Alberttől, hogy miként látja a kialakult helyzetet, van-e megoldási javaslata, illetve hogyan tudja képviselni a kilakoltatottak és a kitelepítésre várók érdekeit.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK